Izdelava spletnih trgovin

Domov / Izdelava spletnih trgovin

Woocommerce

Vrhunska spletna trgovina na eni izmed najbolj stabilnih platform za izdelavo spletnih trgovin, ki jo uporabljajo številna podjetja in posamezniki po celem svetu.

Pomoč

V primeru da se odločite, da vam spletno trgovino redno vzržujemo vam bo podpora na voljo, kadar koli jo boste od nas potrebovali.

Gostovanje spletne trgovine

Spletna trgovina bo gostovala na najmočnejših slovenskih strežnikih z najvišjo stopnjo varnosti in prilagodljivosti.

Pomoč pri Marketingu

Pri oglaševanju ne boste prepuščeni samemu sebi. Vedno se lahko obrnete na našo pomoč, kjer vam svetujemo in pomagamo.

I.

Dizajn spletne trgovine
 • SPLETNA TRGOVINA

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN Z PRIVLAČNIM DIZAJNOM

Izdelava spletne trgovine poteka popolnoma po vaši meri, glede na vašo ponudbo, grafično podobo, na vaše želje in cilje s spletno trgovino. Poskrbeli bomo da se bodo vaši obiskovalci na njej zadrževali in opravljali nakupe.

Prav tako pa se bo vaša spletna trgovina popolnoma prilagajala vsem napravam, ki jih uporabljajo današnji potrošniki.

II.

ugodna izdelava spletne trgovine
 • PO UGODNI CENI

CENOVNO UGODNA IZDELAVA

Ponudba za izdelavo spletne trgovine je vedno oblikovana individualno, saj želimo poskrbeti, da vaša Woocommerce spletna trgovina vsebuje vse, kar resnično želite.

Ob izdelavi vrhunske spletne trgovine tako dosežemo tudi najbolj ugodno ceno, zaradi česar boste 2x še bolj zadovoljni.

Cena izdelave spletnih trgovin se zelo razlikuje in je odvisna od vaših pričakovanj in želja. Ceno dogovarjamo individualno in po kriteriju od obsežnosti trgovine.

III.

Hitra spletna trgovina
 • HITROST

IZDELAVA HITRE SPLETNE TRGOVINE

Hitrost odpiranja spletnih trgovin je v današnjem digitalnem času prav tako zelo pomembna. Hitre in enostavne spletne trgovine so bolj privlačne za vaše obiskovalce. Z hitro spletno trgovino vaša stranka opravi hiter in varen nakup, k temu pa tudi pustite dober vtis za vnaprej. Tako poskrbite da se bodo kupci redno vračali.

Pri nas izdelujemo Woocommerce spletne trgovine, ki se odpirajo zelo hitro, saj jih vnaprej optimiziramo in prilagodimo vaši dejavnosti oz. ponudbi pri artiklih.

IV.

Podpora pri urejanju
 • PODPORA

NAŠA PODPORA PRI UREJANJU

Našim naročnikom je ob zakupu paketa “VZDRŽEVANJE” na razpolago tehnična in uredniška podpora po telefonu, elektronski pošti in oddaljena podpora v vsakem trenutku, ob nujnih primerih tudi izven delovnega časa.

Priskočimo vam na pomoč, ko nas za to zaprosite, poleg tega pa ste lahko brez skrbi, da je vaša spletna stran varna in posodobljena ter redno ustvarja varnostne kopije.

Vaše artikle, ki jih nam dostavite vnesemo mi sami.

V.

Optimizacija spletne trgovine
SEO
 • POMOČ PRI PRODAJI

POMAGAMO VAM TUDI PRI PRODAJI

Po izdelavi spletne trgovine se mnoge naše stranke odločijo, da za njih izvajamo optimizacijo za iskalnike, oglašujemo (Google Ads in Facebook oglaševanje) ter izvajamo druge marketinške aktivnosti.

Izdelava spletne trgovine je prvi korak

Potem sledi najbolj pomemben del, in to je prodaja. Pri vsem tem vam lahko pomagamo.

VI.

Hitra izdelava spletne trgovine
 • IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE ŽE V 10 DNEH 

HITRA IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Cena, hitrost izdelave in kakovost gresta skupaj. Izdelava spletnih trgovin pri nas poteka znotraj dogovorjenih rokov ter seveda od obsežnosti spletne trgovin in vaših želja.

ALI ŽELITE IZDELATI ALI OBNOVITI ŽE OBSTOJEČO SPLETNO TRGOVINO ?

Naši partnerji

Naše področje je precej široko: oblikovanje, grafika, oglaševanje, razvoj…

Pogovorimo se

O vašem naslednjem ali obstoječem projektu

DO IZDELAVE SPLETNE TRGOVINE V SAMO NEKAJ KORAKIH

Hitro in enostavno

KONTAKTIRAJTE NAS


Pišite nam na info@digitalnet.si, pokličite nas na
070 233 077 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

V kratkem času vas bomo kontaktirali, odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o vaših željah in skupaj našli rešitev, ki bo ustrezala vašim pričakovanjim.

PRIPRAVIMO PONUDBO

V zelo kratkem času vam, vam pripravimo podrobno ponudbo za izdelavo spletne trgovine, ki bo zasledovala vaše cilje, želje in naše predloge.

Ko so vse začetne faze izpolnjene začnemo projekt.

PRIPRAVA VSEBIN

Pri pripravi vsebin vam po vaši želji lahko tudi pomagamo in vas usmerjamo, da vam delo olajšamo. Pripravimo seznam vseh stvari, ki bi jih lahko vključili v vašo spletno trgovino, vključno z našimi predlogi, prejeli boste usmeritve pri pisanju vsebin, navodila za pripravo slik, cenikov itd… 

IZDELAVA IN OBJAVA

Dizajn spletne strani bomo za vas pripravili popolnoma po meri, konfigurirali Woocommerce spletno trgovino s pripravljeno temo in urejevalnikom, nato vnesemo vse vsebine, artikle, cene in poskrbimo za vrhunski dizajn in trgovino objavimo.

Kontaktni obrazec

  POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

  Naše ponudbe za izdelavo spletne trgovine so oblikovane individualno, ker si želimo, da bo vaš projekt vseboval vse, kar dejansko potrebujete. Končna cena je tako odvisna od obsežnosti vašega projekta in želene spletne trgovine. Cena za najbolj osnovno manjšo spletno trgovino se giblje približno okoli 700€ dalje…

  Spletno trgovino vam lahko izdelamo že v roku 10-ih dneh, ko iz vaše strani prejmemo vse potrebne materiale, vsebino, artikle, cenik in fotografije za izdelavo. Na čas izdelave pa bistveno vpliva tudi velikost in obsežnost spletne trgovine.

  Kvalitetna spletna trgovina vsebuje vse informacije o artiklih, ki jih obiskovalec ob obisku strani pričakuje. To zajema enostaven, pregleden in edinstven dizajn, kvalitetno vsebino in prilagoditev mobilnim telefonom in tablicam.

  Če je vaš glavni cilj predstavitev podjetja in storitev širši publiki, povečanje prodaje, v kolikor želite preko spleta prodajati izdelke, potem potrebujete spletno trgovino. Izdelava spletne trgovine za podjetja in posameznike.

  Pri nam uporabljamo WordPress, najbolj razširjeno platformo za izdelavo spletnih strani na svetu.

  Vaša spletna stran bo oblikovana v skladu celostne grafične podobe vašega podjetja, vašo branžo, ter tehnično in vsebinsko optimizirana za iskalnike. Izdelana bo na platformi WordPress, ki je zelo enostavna za urejanje, pri optimizaciji in vzdrževanju vaše spletne strani pa boste imeli na voljo našo pomoč.