Naša strast do tega kar počnemo.

Kdo smo?

hitra izdelava spletne strani

Podjetje za spletni marketing v Sloveniji. Za naše stranke izdelujemo spletne strani in spletne trgovine, njihova spletna mesta optimiziramo, pospeševanje njihove prodaje pa dosegamo z Google in Facebook oglaševanjem, ne glede ali gre za stranko posameznika ali podjetje. Zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu, saj je jasno, da lahko le na tak način dosežemo dolgoročno sodelovanje, ki je naš glavni cilj. Pri izdelavi strani si pomagamo s podrobno analizo vaše dejavnosti in konkurenčnih podjetij, izdelamo grafično podobo in spletno stran prilagodimo vašim obiskovalcem. Takšna stran dolgoročno pripomore k pridobivanju zaupanja novih naročnikov (strank) v vaše podjetje oz. dejavnost.

Nekaj razlogov

Zakaj sodelovati
z nami?

Komunikacija in zaupanje
najpomembnejša pogoja za uspešno in dolgoročno sodelovanje. Prisegamo na angažiranost in fleksibilnost, največ pozornosti pa namenimo željam naših strank.
Učinkovite spletne strani
Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato poskrbimo, da njen izgled odseva v zavist vaši konkurenci.
Motivirani, zavzeti in angažirani
K vsakemu projektu pristopimo zavzeto in angažirano, se mu maksimalno posvetimo. Izjemno motivirana ekipa, ki vedno najde najboljšo rešitev za vas. Pri nam se "baterije" nikoli ne izpraznijo 😃
Poslovni odnos na dolgoročno
S poslovnimi partnerji gradimo korekten in profesionalen odnos. Obljubljamo vam, ko ste enkrat naša stranka ne boste želeli drugje.
Pomagamo ustvariti vizualne strategije.

Izdelujemo vrhunske spletne strani in spletne trgovine, SEO optimizacije, Google in Facebook oglaševanja ter ostale storitve...

Spletna stran
Spletna trgovina
SEO optimizacija
Google Ads
Facebook Ads

Pogovorimo se

O vašem

Naslednjem projektu

Naši partnerji

Naše področje je precej široko: oblikovanje, grafika, oglaševanje, razvoj…