SEO Optimizacija

Domov / SEO optimizacija

Dolgotrajnost

SEO optimizacija je sicer načrt, ki traja dlje časa, vendar so uvrstitve na iskalniku Google dolgotrajne. Optimizacija je način da si zagotovite visoko mesto v iskalnikih, s čemer je vaša spletna stran vidna tam, kjer so nahajajo vaše potencialne stranke.

Večji obisk

Naš glavni cilj optimizacije je uvrstitev na prva mesta iskalnika Google, s čimer se poveča tudi obisk na vaši spletni strani. Analiziramo ključne besede, po katerih bomo optimizirali vašo stran in dosegli povečan obisk na vaši spletni strani.

Brezplačni kliki

Velika prednost optimizacije v primerjavi z Google ali Facebook oglaševanjem je v tem, da so kliki na ključne besede brezplačni! Vsekakor pa je pomembno, da vas uporabniki najdejo med zadetki ter da med kopico konkurentov kliknejo na vaš zadetek!

I.

Učinek seo optimizacije
 • SEO UČINEK

VRHUNSKI UČINEK SEO OPTIMIZACIJE

Rzultati SEO optimizacij so zelo pomembni! Vsaki naši stranki s pomočjo SEO optimizacije mesta na Googlu izboljšali za 50 pozicij, kar jim je obisk lahko povečalo za 200-300%.

To je eden od razlogov da z nami sodelujete dolgoročno in aktivno.

II.

SEO pregled
 • PREGLED

REDNO PREGLEDOVANJE O NAPREDKU

SEO optimizacija je dolgotrajen proces. Pomembno je tudi, da ste s potekom optimizacije spletnih strani in napredkom vaših mest spletnih strani na iskalnikih seznanjeni tudi vi.

Po želji lahko mesečno prejmete poročilo o spremembah, za še večje izboljšave pa sodelujete tudi vi.

III.

Cenovno ugodna SEO
 • CENOVNO UGODNA

SEO OPTIMIZACIJA CENOVNO UGODNA

Višino vložka določa količina potrebnega dela, ki je pogojena predvsem s številom izbranih ključnih besed. Poskrbimo, da je optimizacija spletnih strani opravljena kvalitetno in učinkovito, saj samo tako dosežemo vaše poslovne cilje.

V kolikor ste v nekonkurenčni dejavnosti, bo optimizacija spletnih strani za vas manjša investicija. V nasprotnem primeru pa bo investicija morala biti višja, saj bo potrebno bistveno več časa in dela, da konkurenco prehitimo.

IV.

SEO proces
 • PROCES

PROCES OPTIMIZACIJE 

SEO optimizacija je ena izmed najbolj pomembnih stvari v svetu digitalnega marketinga.

Algoritmi spletnih iskalnikov se konstantno spreminjajo. Nekatere naše stranke smo z optimizacijo spletne strani na prva mesta postavili že v kratkem času, pri nekaterih pa je uvrstitev spletnih strani na prva mesta dolgotrajen proces. Bistveno je, da vse naše stranke beležijo več procentno rast pozicij.

V.

Skrb o projektu
 • STROKOVJAKI

ZA VAŠ PROJEKT SKRBIMO STROKOVNJAKI

SEO optimizacija je proces uvrščanja spletnih strani ali trgovin na visoke pozicije na Googlu, kjer išče večina ljudi. To je proces, ki ponavadi traja dlje časa in vodi do visokih in trajnih pozicij, zato je zelo pomembno, da ta projekt zaupate nam..

SEO

VI.

SEO orodja
 • ORODJA

UPORABA NAJBOLJŠIH ORODIJ

Za SEO optimizacijo uporabljamo najboljša orodja za analizo in nadzor, ter s tem omogočamo pravilno izvajanje in poročanje.

Orodja za SEO optimizacijo nam omogočajo, da je izbira ključnih besed pravilna in smiselna, da natančno spremljamo rast vaših pozicij na Googlu.

ALI ŽELITE PONUDBO ZA SEO OPTIMIZACIJO?

Naši partnerji

Naše področje je precej široko: oblikovanje, grafika, oglaševanje, razvoj…

Pogovorimo se

O vašem naslednjem ali obstoječem projektu

DO SEO OPTIMIZACIJE V NEKAJ KORAKIH

Hitro in enostavno

KONTAKTIRAJTE NAS


Pišite nam na info@digitalnet.si, pokličite nas na 070 233 077 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

V kratkem času vas bomo kontaktirali, odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o vaših željah in skupaj našli rešitev, ki bo ustrezala vašim pričakovanjim.

PRIPRAVIMO PONUDBO

Kontaktitali vas bomo, spoznali vas, vaše podjetje, ponudbo, vaše cilje in potrebe. 

Na podlagi tega vam pripravimo raziskavo vaše konkurence, seznam ključnih besed za SEO optimizacijo.

PRIPRAVA VSEBIN

On-site optimizacijo spletnih strani izvedemo v prvem mesecu. V sklopu tega na vaši spletni strani uredimo vse spremembe, ki bi lahko vplivale na vaše uvrstitve. Urejanje meta zapisov, urejanje strukture spletne strani, H naslovov, notranjih in zunanjih povezav, itd.

SPREMLJANJE PROCESA

Po začetni konfiguraciji vaše spletne strani, potem mesečno spremljamo analizo in vas redno obveščamo o stanju.

Kontaktni obrazec

  POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

  SEO je okrajšava za “search engine optimization”, v slovenskem jeziku “optimizacija spletnih strani” za iskalnike. S procesom optimizacije poskrbimo, da iskalniki (Google) vašo spletno stran preberejo lažje, hitreje in na njej najdejo informacije, ki jih za določeno ključno besedo želijo najti. SEO optimizacija je nikoli končan proces prilagajanja vsebin ter pridobivanja povratnih povezav, s katerim postopoma gradite svojo spletno stran na najvišja mesta.

  SEO optimizacija učinkuje za povečanje obiska, ki je eden izmed najpomembnejših in najkvalitetnejših načinov obiska vaše spletne strani. Če je optimizacija izvajana na kvaliteten način, bodo vaše pozicije na iskalnikih dolgotrajne, vaša konkurenca pa vas bo težko prehitela, ker bo z težavnostjo nadoknadila delo, ki ste ga vi z optimizacijo že opravili.

  Optimizacija se izvaja v dveh delih. Prvi del se imenuje ON-PAGE optimizacija in zajema popravke na spletni strani. Drugi del pa je OFF-PAGE optimizacija s katero gradimo povezave, ki vodijo do vaše spletne strani.

  On-site optimizacija so vse aktivnosti, ki vsebujejo neposredno delo na vaši spletni strani. To so prilagoditve naslovov, vsebine, meta podatkov, preusmeritve, itd. Vse z namenom doseganja višjih pozicij na iskalniku Google.

  Off-site optimizacija zajema dela izven spletne strani. Gre za proces obdelave povratnih povezav, ki vodijo na vašo spletno stran. Več bo povratnih povezav, višje boste uvrščeni na iskalniku Google.

  SEO optimizacija je dolgotrajnejši proces uvrstitve med rezultate v iskalnikih. Da dosežete visoke pozicije traja dlje časa, vendar so te pozicije trajnejše. Za optimizacijo se odločite, ko gledate na dolgi rok in ne potrebujete prve pozicije v trenutku. V primeru Google Ads oglaševanja gre pa da rezultate vidite takoj. Gre za oglaševalski model, pri katerem plačujete za klike na povezavo do vašega spletnega mesta. Za Google Ads oglaševanje se odločite, kadar želite biti med prvimi rezultati takoj.